Going for the hattrick

Wie mij op social media volgt, kan het niet ontgaan zijn; 29 september verschijnt mijn debuut Ordo Entia | Openbaring. Daar ben ik uiteraard erg trots op en ik kan niet wachten tot het zover is. Wat je wellicht wél ontgaan is, is het feit dat 29 september ook de verhalenbundel ‘Aangenaam’ verschijnt. Deze verhalenbundel bestaat uit verhalen van Godijn Publishing-schrijvers, een kennismaking met hun schrijfstijl. Mijn verhaal ‘Omsluierd’ beslaat enkele van de pagina’s in deze bonte bundel.
Ik kan dus met zekerheid zeggen dat 29 september twee boeken verschijnen met mijn naam erop. Maar ik ga voor de hattrick. Drie boeken op dezelfde dag lanceren. Is het mogelijk? Misschien. Sinds 16 juli ben ik in elk geval een stapje dichterbij. Mijn naam prijkt tussen de longlist-schrijvers van ‘Grijze klevers’. Een verhalenwedstijd uitgegeven door Godijn Publishing, gekoppeld aan het Boek10-evenement. Van de vijftig longlist-verhalen, komen er vijfentwintig in de bundel. De shortlist, zo te zeggen. De helft van de longlist komt in de bundel, in mijn hoofd betekent dat dat ik vijftig procent kans heb op de hattrick.

29 september wordt het duidelijk, wel of geen hattrick. Wel of niet in de bundel ‘Grijze klevers’.