Lotus zoekt vriendjes

Er zijn momenten in je leven dat je moet koesteren, projecten waar je trots op bent om aan te mogen deelnemen. De eerste schrijfwedstrijd waar ik aan heb meegedaan is er zo een. Als elfjarig meisje vond ik het fantastisch om in een echt boek te staan met een zelf geschreven gedicht.
Het project waar ik nu over wil vertellen is nog een project om te koesteren. Als ambassadeur van de provincie Noord Holland vertel ik jullie graag iets over het superleuke project Lotus zoekt vriendjes.

Wie is Lotus?
Lotus is zo nieuwsgierig naar de wereld dat zij in 2011 haar ouders vijftien weken te vroeg verrast met haar geboorte. Veel te vroeg. Dokters maken zich zorgen of Lotus een toekomst heeft. Nu, acht jaar later, is zij een vrolijk meisje en droomt zij ook over later als ze groot is. Zij zit op zwemles, ballet en musical en op school gaat het goed.

Wat houdt dit leuke project in?
Lotus zoekt vriendjes die net als zij geboren zijn in 2011, het jaar van het konijn. Samen met jou wil Lotus een boek lanceren met daarin jouw verhaal.
Het verhaal gaat over de toekomst. Jouw toekomst of die van de aarde. Hoe zie jij de toekomst in 2041?

Hoe doe je mee?
Stuur je verhaal van 100-500 woorden in. Word jouw verhaal uitgekozen, dan sta je in een heus boek, uitgegeven door een uitgever, Stuur je verhaal uiterlijk 15 juni naar info@godijnpublishing.nl

Wil je meer weten over het project, kijk dan op de website.