Ontmoetingen

Vorig jaar september was voor mij persoonlijk een bijzondere editie van Boek10. Mijn boek Ordo Entia | Openbaring zag het levenslicht! De trots scheen op mijn gezicht. En hoewel ik de eerdere edities van Boek 10 ook betrokken was bij het evenement, ervoer ik het zo anders die 29e september.

En nu mag een nieuwe lichting schrijvers meemaken wat ik heb beleefd. 11 mei 2019 is er een nieuwe editie Boek 10. 10 schrijvers, 10 boeken, 10 lanceringen. Of nee, omdat dit de vijfde editie van Boek 10 is, is er een wildcard uitgegeven. Dit jaar worden er 11 boeken gelanceerd met Boek 10. 11 boeken op de 11e. Hoe leuk is dat?

Waar ik erg naar uitkijk, zijn de ontmoetingen die op zo’n evenement plaatsvinden. Schrijvers en lezers ontmoeten elkaar, spreken elkaar. Een evenement waar de een de ander inspireert, schrijvers van elkaar leren en lezers nieuwe schrijvers, boeken en genres ontdekken.

Wat is begonnen in het brein van Elly Godijn en uitgevoerd door Godijn Publishing, is uitgegroeid tot een prachtig evenement waar ik elke keer weer zin in heb. Tussen het heen en weer rennen achter de schermen door, geniet ik van de lezingen en workshops, maar vooral van de ontmoetingen!