Vlinders in de herfst

Terwijl de regen de ruiten geselt, de wind door de bomen fluit en de wolken aan de hemel voorbij razen, branden tientallen kaarsjes om me heen. Voor het eerst in maanden gun ik mezelf de tijd om te zitten en te schrijven. Het is alsof de omslag in het weer een omslag in mijn hoofd veroorzaakt.
Niets is minder waar, die omslag heeft alles te maken met hoe mijn zomer eruit zag.
Als eerste ben ik een newly-wed. Twee weken geleden gaven mijn lief en ik elkaar het ja-woord. Het organiseren van dit prachtige feest heeft mijn gedachten de afgelopen tijd beheerst. Niet dat ik de perfecte trouwdag wilde, maar ik wilde wel kunnen terugkijken op een mooie dag.
Daarnaast komt over een week mijn eerste boek uit. Ordo Entia | Openbaring heeft het beetje ruimte dat ik nog in mijn hoofd had opgeslokt. Redigeren, marketen, redigeren, regelen, redigeren. En hopelijk met succes. De digitale proefdruk vond ik fantastisch! En nee, ik ben helemaal niet bevooroordeeld (Ja, dat ben ik wel, maar dat geef ik natuurlijk niet toe).
Nog een weekje met vlinders in mijn buik. Nog eventjes genieten van het gefladder dat ik de hele zomer heb gevoeld. De vleugelslagen zijn inmiddels kalm genoeg om tijdelijk te negeren en nieuwe dingen te schrijven. Op naar de volgende lading vlinders, op naar nieuwe avonturen. Maar eerst dit avontuur afronden.