ZeeP

Productiehuis Het Gezelschap heeft nu eindelijk zijn eigen, echte soapserie, compleet met reclameonderbreking en cliffhanger!

ZeeP is de naam van de voorstelling die uiteindelijk uit vier delen zal bestaan. Deze delen noemen we ‘afleveringen’. De eerste aflevering wordt gemaakt en gespeeld met de acteurs die daarvoor, middels de auditie van 10 maart 2015, geselecteerd zijn. Na de auditie wordt in 10 weken een gloednieuwe theatrale soapaflevering gemaakt die speciaal op de acteurs geschreven en gemaakt wordt  door  Janna de Lathouder.

Nadat de eerste aflevering gespeeld heeft, wordt opnieuw geauditeerd voor aflevering 2. Met de spelers die dan geselecteerd zijn, wordt het vervolg op aflevering 1 gemaakt. Het verhaal gaat dus verder met een mix van oude en nieuwe spelers/personages!

Zo wordt er ook een vervolg gemaakt met aflevering 3 en 4. De deelnemende spelers bepalen zo mede de ontwikkeling van de verhaallijnen van deze soap.

De afleveringen worden live gespeeld in Theater het Pakhuis en worden halverwege onderbroken door een speciaal gemaakt reclameblok, waarna de voorstelling weer opgepakt wordt.

De rol van Esmeralda in dit project is productieleider.

IMGP0287 IMGP0316 IMGP0352